THE SMART TRICK OF آنتی بیوتیک برای سرماخوردگی و آنفولانزا THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of آنتی بیوتیک برای سرماخوردگی و آنفولانزا That No One is Discussing

The smart Trick of آنتی بیوتیک برای سرماخوردگی و آنفولانزا That No One is Discussing

Blog Article

دانشگاه علم و فناوری‌ سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸

بیماری آنفولانزا یک بیماری تنفسی ویروسی است که بخش فوقانی دستگاه تنفسی را درگیر می‌کند. علائم آنفولانزا در شروع به سرماخوردگی شباهت دارد؛ اما باید بدانید که این دو بیماری تفاوت‌های مهمی با هم دارند. مهم‌ترین تفاوت، در شدت این دو بیماری است.

سلطان علیان درباره نحوه واکسیناسیون آنفلوآنزا در کودکان نیز اظهار کرد: تعداد دفعات  تزریق واکسن در کودکان زیر هشت سالی که برای بار اول واکسینه می‌شوند، در دو نوبت و با فاصله یک ماه انجام  می‌شود. البته کودکان کمتر از هشت سالی که در سال گذشته دو دوز واکسن را به طور کامل دریافت کرده‌اند، در سال جاری  فقط نیاز به یک دوز واکسن خواهند داشت، اما اگر کودکی در سال گذشته یک دوز از واکسن را تزریق کرده باشد، در سال جاری باید دو دوز از واکسن را به طور کامل تزریق کند.

در صورت کمبود و نیاز مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای جهت تقویت سیستم ایمنی

عفونت‌هایی که معمولاً روی آنفولانزا قرار می‌گیرند، برونشیت و ذات‌الریه هستند که با تداوم یا عود تب و سرفه پس از رفع آشکار بیماری اولیه مشخص می‌شوند. در برخی موارد، کم آبی، عفونت گوش (اوتیت) یا سینوزیت ممکن است رخ دهد.

در صورتی که استفاده از روش‌­های درمانی خانگی، در روند بهبود شما تاثیری نداشت، در صورت داشتن هر یک از علائم زیر حتما به پزشک مراجعه فرمایید.

در فصولی که آنفولانزا شایع و همه‌گیر است، دوری از محیط‌های شلوغ، استفاده از ماسک، شستن مکرر دست‌ها، تغذیه سالم، پرهیز از خستگی و بی‌خوابی و مصرف مایعات فراوان ضروری است.

آنفولانزا چیست؟ با موثرترین روش‌های درمان از آن خلاص شوید

هنگام ابتلا به این بیماری بهتر است برای مدتی خود را در خانه قرنطینه کنید تا از انتقال ویروس به دیگران جلوگیری کنید.

اما برعکس بیماری سرما خوردگی، آنفولانزا می تواند منجر به بروز بیماری­‌های شدیدی مانند ذات الریه یا عفونت های باکتریایی شود.

پیشگیری از آنفولانزا در پاییز با راهکارهای ساده اما موثر!

البته علائم دیگری مانند اسهال و استفراغ، بی اشتهایی، گلو درد و …نیز در کودکان دیده می‌شود اما علائم ذکر شده در بالا، شایع تر است.

آنفلوآنزا چه تفاوتی با مسمومیت غذایی دارد؟ بین علائم انفولانزا و مسمومیت غذایی شباهت‌های زیادی وجود دارد، اما بیشتر علائم مسمومیت غذایی واکسن آنفولانزا به دستگاه گوارش مربوط می‌شوند.

تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی پذیرش۲۴آخرین به روز رسانی: ۱۴۰۰-۱۲-۲۳

Report this page